خاگینه موز
قبلا چند مدل خاگینه یا به قول ما ترکها قیقاناخ تو وبلاگ گذاشتم. هر کدومشون طعم و مزه خاص خودشون رو دارن، این یکی واسه اونهایی که طعم موز رو دوست دارند میتونه گزینه خوبی باشه. به نظر من که طعم جالب و خاصی داره و در کل خوشمزه است.
مواد لازم:
تخم مرغ ۲عدد
موز ۱ عدد
ماست ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر گل محمدی و پودر دارچین هر کدام نصف قاشق چایخوری
گردو و پسته و پودر نارگیل به میزان لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ و ماست و بکینگ پودر رو توی کاسه بریزید
با چنگال هم بزنید تا مایع یکدست بشه. اگه ماست سفت باشه مایع کمی غلیظ میشه.
یک قاشق از آب ماست یا آب خالی میریزم تا مایع کمی رقیتر بشه.
آرد رو اضافه کنید و هم بزنید.
غلظت مایه باید به این حد باشه.
موز رو با غذا ساز پوره کنید یا اینکه رنده کنید و به مایه اضافه کنید.
دارچین
پودر گل محمدی رو هم اضافه کنید.
توی تابه ۱۵ سانت رو روغن بریزید و یک سوم مایه رو بریزید و بگذارید یک طرفش سرخ بشه. بعد برگردونید و طرف دیگش هم سرخ کنید.
با این مقدار سه تا کرپ به اندازه ۱۵ سانت درست میکنیم. میتونید مایع رو یکباره بریزید.
شیره رو طبق این دستور درست کنید و کرپ های داغ رو یکی یکی داخل شیره سرد بندازید تا شیره به خوردش بره.
گردوها رو توی زیپ لاک یا کیسه فریزر بریزید و با وردنه له کنید. یکی از کرپ ها رو بگذارید از شیره روش بریزید و بعد روش پودر گل محمدی و گردو بپاشید.
لایه دوم رو بگذارید و باز شیره بریزید و روش گردو وپودر گل محمدی و پودر نارگیل و دارچین بپاشید.
لایه آخر رو بگذارید و شیره بریزید و روش رو هر طور دوست داشتید تزیین کنید.
برای عصرانه با یک فنجان چای داغ خیلی می چسبه.