گل رز با قیسی
در پست کیک آجیلی قول دادم گل رزی رو که برای تزیین کیک درست کرده بودم آموزش بدم، ولی کلا یادم رفته بود که دیروز سرگل جان یادآوری کرد.(کی میگه من آلزایمر گرفتم). این گل کاربردای زیادی در آشپزی داره، با ورقه های سیب یا شلیل گل رز درست کنید و در تهیه تارت استفاده کنید یا در تزیین دسرها و کیک ها استفاده کنید. با قیسی این مدل گل درست کنید و با اون مربا درست کنید ، خیلی خوشگل میشه، حتما میدونید که من عاشق مربام، البته درست کردنش نه خوردنش.
همین گل رو قبلا با گوجه فرنگی آموزش داده بودم که میتونید اینجا ببینید، شیوه درست کردنش همونه فقط آماده سازی قیسی فرق داره که تو این پست توضیح میدم.
گل رز با سیب رو قول میدم یاد بدم خیلی خوشگل میشه برای ژله یا تارت میوه (من آلزایمر ندارما ولی شما یادآوری کنید.)
مواد لازم:
چیزی نمیخواد بجز قیسی نارنجی رنگ برای هر گل 5 یا 7 تا دونه قیسی (بسته به بزرگی یا کوچیکی گل)
قیسی دو نوع هست یکی سیاه و یکی برنگ نارنجی ما از نارنجی رنگش استفاده میکنیم، از همون قیسی هایی که باهاش مربای قیسی درست کردیم.
اگ قیسی هسته داره هستش رو در بیارید، دو پره قیسی رو از هم جدا کنید. (هفت تا قیسی با این کار میشه 14 دونه)
با وردنه پهنش کنید همه قیسی ها رو
یکی رو بردارید و از یک طرف بپیچید تا به شکل یک استوانه در باید.
قیسی دومی رو دور قیسی اول بپیچید.این میشه شکوفه گل
سه تا قیسی رو به این شکل روی هم بگذارید.
اون رو بپیچید دور غنچه گل.
بعد چهار قیسی رو به اون شکل روی هم بگذارید و دور گل بپیچید.
قسمت پایینی رو با چاقو ببرید تا گل تکیه گاه داشته باشه و وقتی روی کیک یا دسر میگذاریم صاف بایسته.
اگه گل کوچیک میخواید هم مقدار کافیه، برای مربا همین اندازه گل مناسبه بزرگتر از این از هم وا میره
ولی برای دسر یا تزیین، گل بزرگتر هم میتونید درست کنید، با پنچ تا گلبرگ لایه بعدی رو به همون روشی که توضیح دادم درست کنید.
در پست گل رز با گوجه فرنگی عکسای بیشتری گرفتم که میتونه کمکتون کنه.