دنیای اسراء

شنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۳، ۱۱:۲۱ ب.ظ

کوکوی لوبیا سبز در نان تست

کناره های نون های تستی که تو پست قبلی باهاشون لقمه درست کردیم مونده بودن، اینها رو هم دور نمیریزیم و توی اونها کوکو درست میکنیم، قبلا درست کردن کوکو در نان باگت رو آموزش دادم این هم مثل اونه و فرق چندانی نداره، داخل نون میتونید انواع کوکو مثل کوکو سبزی، سیب زمینی، بادمجان، کوکو سیب زمینی پگاه و در کل همه کوکوها رو میتونید داخل نون درست کنید، که موقع خوردن هم دیگه نیازی به نان در کنار کوکو نداشته باشید.




مواد لازم

نان تست بیست عدد
لوبیا سبز حدود 400 گرم
سیب زمینی 3 عدد
پیاز یک عدد درشت
هویج دو عدد
سینه مرغ پخته و خرد شده یک پیمانه
گردو چند عدد
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
نمک به میزان لازم
ادویه پلویی یک قاشق چایخوری سرپر
فلفل نصف قاشق چایخوری (من از پول بیبر یک نوع فلفل قرمز ترکیه استفاده کردم، ش
ما از هر فلفلی که دوست داشتید استفاده کنید.)
روغن برای سرخ کردن



طرز تهیه
توی پست قبلی توضیح دادم که چطور نونها رو قالب بزنید.


قبلا در سایت درست کردن کوکو لوبیا سبز رو آموزش دادم، فقط اینبار تقاوتشه در اینه که از مرغ استفاده کردم، من برای داخل کوکو سینه مرغ رو ترجیح میدم ولی اگه قسمتهای دیگه مرغ هم بود میتونید استفاده کنید. اینم بگم که من این کوکو رو با مرغ بیشتر گوشت قرمز دوست دارم.
نحوه نگهداری و فریز کردن لوبیا سبز رو در این پست توضیح دادم، در روش آنزیم‌بری (بلانچینگ) آنزیمهای موجود در سبزی غیر فعال شده و همونطور که توی عکس کاملا مشخصه رنگ لوبیا ها چقدر سبز و خوشگل می مونه با این روش و طعمش هم عوض نمیشه.
لوبیا ها رو میتونید فقط آبپز کنید یا بعد از آبپز کردن در کمی روغن تفت بدید. هویج رو هم همینطور، من اکثر سرخ نمیکنم ولی اینبار سبزیجات رو کمی هم سرخ کردم.
سیب زمینی های نگینی خرد شده رو هم در روغن سرخ کنید. پیاز رو هم ریز خرد کنید و سرخ کنید تا طلایی بشه. همه مواد رو بعد از سرخ کردن داخل توی بریزید تا روغن اضافیش بره.
همه مواد کوکو رو داخل کاسه بریزید، گردو ها رو خرد کنید،میتونید گردوهای پوست گرفته رو داخل نایلون بریزید و با وردنه روش بکشید تا خرد بشن.گردو ها رو هم بریزید داخل باقی مواد


ادویه، نمک و فلفل رو داخل کاسه بریزید و هم بزنید، برای این هم میزنیم که نمک قاطی ادویه بشه تا ادویه موقع اضافه کردن تخم مرغ گلوله نشه و مخلوط تخم مرغ بشه.


تخم مرغها رو داخل کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد و ادویه ها و نمک هم باهاش مخلوط بشه.



بریزید روی مواد کوکو و مخلوط کنید.


توی تابه روغن سرخ کردنی بریزید. وقتی گرم شد نونها رو توش بچینید و از مواد کوکو قسمت خالی نونها رو پر کنید.



یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه. تنها ایراده این غذا اینه که نونها روغن زیادی به خودشون میکشن و حسابی چرب میشن، البته من سعی میکنم تا حد امکان از روغن کمتری استفاده کنم.




اینبار میخوام نونها رو اول داخل تخم مرغ زده شده بزنم بعد داخل تابه بچینم چون بنظرم اینجوری تخم مرغ باعث میشه نونها روغن کمتری بکشن و در ضمن خشک هم نشن.
بعد از سرخ شدن بهتره کوکوها رو تا زمان مصرف داخل ظرف دردار نگه دارید تا نونها نرم بشن.
من ده تا نون تست داشتم برای همین نصف مواد رو با نونهای تست درست کردم بقیه مایع کوکو رو داخل یک تابه دیگه درست کردم.



این هم کوکوی سبزی داخل نان باگت



آموزش تصویری کوکو در نان باگت رو میتونید در این پست ببینید.




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

کوکوی لوبیا سبز در نان تست

شنبه, ۴ مرداد ۱۳۹۳، ۱۱:۲۱ ب.ظ
کناره های نون های تستی که تو پست قبلی باهاشون لقمه درست کردیم مونده بودن، اینها رو هم دور نمیریزیم و توی اونها کوکو درست میکنیم، قبلا درست کردن کوکو در نان باگت رو آموزش دادم این هم مثل اونه و فرق چندانی نداره، داخل نون میتونید انواع کوکو مثل کوکو سبزی، سیب زمینی، بادمجان، کوکو سیب زمینی پگاه و در کل همه کوکوها رو میتونید داخل نون درست کنید، که موقع خوردن هم دیگه نیازی به نان در کنار کوکو نداشته باشید.




مواد لازم

نان تست بیست عدد
لوبیا سبز حدود 400 گرم
سیب زمینی 3 عدد
پیاز یک عدد درشت
هویج دو عدد
سینه مرغ پخته و خرد شده یک پیمانه
گردو چند عدد
تخم مرغ 4 تا 5 عدد
نمک به میزان لازم
ادویه پلویی یک قاشق چایخوری سرپر
فلفل نصف قاشق چایخوری (من از پول بیبر یک نوع فلفل قرمز ترکیه استفاده کردم، ش
ما از هر فلفلی که دوست داشتید استفاده کنید.)
روغن برای سرخ کردن



طرز تهیه
توی پست قبلی توضیح دادم که چطور نونها رو قالب بزنید.


قبلا در سایت درست کردن کوکو لوبیا سبز رو آموزش دادم، فقط اینبار تقاوتشه در اینه که از مرغ استفاده کردم، من برای داخل کوکو سینه مرغ رو ترجیح میدم ولی اگه قسمتهای دیگه مرغ هم بود میتونید استفاده کنید. اینم بگم که من این کوکو رو با مرغ بیشتر گوشت قرمز دوست دارم.
نحوه نگهداری و فریز کردن لوبیا سبز رو در این پست توضیح دادم، در روش آنزیم‌بری (بلانچینگ) آنزیمهای موجود در سبزی غیر فعال شده و همونطور که توی عکس کاملا مشخصه رنگ لوبیا ها چقدر سبز و خوشگل می مونه با این روش و طعمش هم عوض نمیشه.
لوبیا ها رو میتونید فقط آبپز کنید یا بعد از آبپز کردن در کمی روغن تفت بدید. هویج رو هم همینطور، من اکثر سرخ نمیکنم ولی اینبار سبزیجات رو کمی هم سرخ کردم.
سیب زمینی های نگینی خرد شده رو هم در روغن سرخ کنید. پیاز رو هم ریز خرد کنید و سرخ کنید تا طلایی بشه. همه مواد رو بعد از سرخ کردن داخل توی بریزید تا روغن اضافیش بره.
همه مواد کوکو رو داخل کاسه بریزید، گردو ها رو خرد کنید،میتونید گردوهای پوست گرفته رو داخل نایلون بریزید و با وردنه روش بکشید تا خرد بشن.گردو ها رو هم بریزید داخل باقی مواد


ادویه، نمک و فلفل رو داخل کاسه بریزید و هم بزنید، برای این هم میزنیم که نمک قاطی ادویه بشه تا ادویه موقع اضافه کردن تخم مرغ گلوله نشه و مخلوط تخم مرغ بشه.


تخم مرغها رو داخل کاسه بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاد و ادویه ها و نمک هم باهاش مخلوط بشه.



بریزید روی مواد کوکو و مخلوط کنید.


توی تابه روغن سرخ کردنی بریزید. وقتی گرم شد نونها رو توش بچینید و از مواد کوکو قسمت خالی نونها رو پر کنید.



یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش هم سرخ بشه. تنها ایراده این غذا اینه که نونها روغن زیادی به خودشون میکشن و حسابی چرب میشن، البته من سعی میکنم تا حد امکان از روغن کمتری استفاده کنم.




اینبار میخوام نونها رو اول داخل تخم مرغ زده شده بزنم بعد داخل تابه بچینم چون بنظرم اینجوری تخم مرغ باعث میشه نونها روغن کمتری بکشن و در ضمن خشک هم نشن.
بعد از سرخ شدن بهتره کوکوها رو تا زمان مصرف داخل ظرف دردار نگه دارید تا نونها نرم بشن.
من ده تا نون تست داشتم برای همین نصف مواد رو با نونهای تست درست کردم بقیه مایع کوکو رو داخل یک تابه دیگه درست کردم.



این هم کوکوی سبزی داخل نان باگت



آموزش تصویری کوکو در نان باگت رو میتونید در این پست ببینید.


نظرات  (۴)

به به چه عالی ممنون
پاسخ:
مرسی
سلام  اسرا جون. وبلاگتون حرف نداره.
دستتون درد نکنه.
عزیزم یه سئوال داشتم.آیا میشه برای خمیر نون یا پیراشکی و... از پکین پودر استفاده کرد؟
پاسخ:
سلام مرسی دوست خوبم
به در دستور بعضی از خمیرها از بکینگ پودر استفاده میشه ولی خمیر مایه هم سالم تره و هم کیفیت خمیر خیلی بهتر میشه
سلام به نظرکه خىلى خوشمزه مىاددستت دردنکنه
پاسخ:
سلام، بله همینطور و واقعا خوشمزه است
۱۷ دی ۹۳ ، ۱۸:۱۴ *•.*•.¸★★¸.•¨ ستار*•.*•.¸★★¸.•¨
بسیار عالی
پاسخ:
مرسی از لطفتون

ارسال نظر

متاسفانه به علت عملیات بروزرسانی، موقتا امکان ارسال نظر و نظرسنجی مطالب غیر فعال می باشد.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی