پیوندها
طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در خرداد ۱۳۹۲ ثبت شده است

شارلوت یک نوع دسر فرانسوی است که از دو قسمت تشکیل میشه. لایه بیرونی اون کیک اسفنجی یا لیدی فینگر (ladyfingers) و قسمت داخلی با کاستارد (custards) یا انواع کرم و پوره میوه پر میشه.

به شارلوتی که لایه بیرونیش از رولت (Swiss roll)درست بشه، شارلوت رویال گفته میشه و اگه داخل شارلوت با بستنی پر بشه شارلوت بستنی میشه.


۱۷ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ خرداد ۹۲ ، ۲۳:۱۳
اسراء افسری
 ترکیه جزو کشورهایی هست که تنوع غذایی زیادی داره و بیشتر غذاهاشون هم به ذائقه ما خیلی نزدیکه. در ترکیه از خمیر در تهیه غذاها خیلی استفاده میشه یکی از این خمیرها خمیر یوفکاست که اونجا خانم ها خودشون این خمیر رو تو خونه تهیه می کنند و غذاهای خیلی خوشمزه ای با این خمیر طبخ می کنند. برای خانمهای شاغلی( بخونید تنبلی) مثل من خمیر یوفکای آماده کار رو خیلی راحت میکنه، هم ایرانی و هم ترکیه ای این خمیر ها رو میتونید از سوپر مارکتها یا لوازم قنادی ها تهیه کنید.

برای اول کار بورک اسفناج رو آموزش میدم به مرور انواع دیگه بورک رو یاد خواهم داد.




۵۰ نظر موافقین ۵ مخالفین ۰ ۰۳ خرداد ۹۲ ، ۲۲:۵۱
اسراء افسری