شارلوت توت فرنگی
شارلوت یک نوع دسر فرانسوی است که از دو قسمت تشکیل میشه. لایه بیرونی اون کیک اسفنجی یا لیدی فینگر (ladyfingers) و قسمت داخلی با کاستارد (custards) یا انواع کرم و پوره میوه پر میشه.
به شارلوتی که لایه بیرونیش از رولت (Swiss roll)درست بشه، شارلوت رویال گفته میشه و اگه داخل شارلوت با بستنی پر بشه شارلوت بستنی میشه.
مواد لازم:
رولت آماده 2 عدد
دسر توت فرنگی آماده یک بسته
توت فرنگی 200 گرم
خامه فرم گرفته برای تزیین
طرز تهیه:
همونطور که گفتم برای تهیه شارلوت میشه از کیک اسفنجی یا لیدی فینگر و یا رولت استفاده بشه، میتونید رولت رو خودتون توی خونه تهیه کنید یا اینکه مثل من رولت های آماده استفاده کنید.البته اگه فرصت دارید مسلما با رولتی که خودتون درست میکنید کیفیت شارلوت خیلی بهتر خواهد شد.
رولت رو یک سانتی برش بزنید.
قالب مورد نظر رو که میتونه گنبدی یا مثل قالب من باشه با سلفون بپوشونید. رولتهای رو داخل قالب بچینید، فضاهای خالی رو حتما با تکه های رولت پر کنید تا کرم از رولتها نفوذ نکنه.
من برای کرم داخل شارلوت از دسر آماده توت فرنگی شیبابا استفاده کردم، البته از کیفیت دسر و طعمش راضی نبودم پس شما از این دسر استفاده نکنید. طبق دستور روی پاکت پودر رو با دو لیوان شیر مخلوط میکنیم و دو دقیقه می جوشونیم.
دسر آماده رو مدتی میگذاریم داخل یخچال تا کمی خودش رو بگیره و به غلظت سفیده تخم مرغ برسه، بعد چند تا از توت فرنگی ها رو برای تزیین نگه دارید بقیه اش رو خرد کنید و داخل دسر بریزید.
فقط دقت کنید اگه دسر زیاد تو یخجال بمونه خودش رو میگیره و دیگه نمیشه استفاده کرد. پس هر 5 دقیقه به دسر سر بزنید و هم بزنید تا زمانی که کمی خودش رو بگیره.
دسر رو روی رولتها بریزید و یک لایه رولت روی دسر بچینید. روی دسر رو با سلفون بپوشونید و نصف روز داخل یخچال بگذارید تا خودش رو بگیره.
من چون مهمون داشتم زود برگردوندم و برش دادم برای همین دسرم وا رفت پس در نتیجه نتونستم عکس برش خوردش رو بگیرم.
روش رو با خامه فرم گرفته و توت فرنگی تزیین کنید.
روش درست کردن خامه فرم گرفته رو میتونید اینجا و اینجا ببینید.
دسر راحت رو جالبیه میتونید از کرمها و میوه های مختلف داخلش استفاده کنید. حتی میتونید داخلش رو با بستنی پر کنید و داخل فریزر بگذارید و شارلوت بستنی داشته باشید. تقریبا مثل دسری که رسپیش رو میتونید اینجا ببینید.
به به چه شارلوت رویالی شده. دست گلتون درد نکنه. تشکر عزیزم.