حلقه مرغ و ریحان
از وقتی که این دستور این غذا رو تو مامی سایت دیدم میخواستم درستش کنم اما فرصت نمیشد.ولی از اونجایی که اگه تصمیم بگیرم کاری بکنم تا انجامش ندم راحت نمیشم دیروز عصر تصمیم گرفتم درستش کنم اما چون دیر وقت بود و فرصتی برای آماده کردن خمیر و اینکه صبر کنم تا ور بیاد رو نداشتم،یه خمیر نون بربری گرفتم و کمی روغن و آرد مخلوطش کردم وبا این خمیر حلقه مرغ و ریحان رو درست کردم.انصافا هم خمیرش عالی شده بود.
البته گفته باشم این بربری که من از خمیرش استفاده کردم کیفیتش خیلی عالیه ،هم ترد میشه وهم خوشمزه ،بعدا نیاین بگین که ما خمیر بربری گرفتیم و باهاش حلقه مرغ درست کردیم خراب شد.
مواد لازم:
خمیر پیتزا یا پیراشکی 1عدد(میتونید از دستور خمیر پیراشکی اینجا استفاده کنید)
مرغ پخته خرد شده 1.5 پیمانه
سس مایونز 4/1 پیمانه (من کمی از سس رو حذف کردم و به جاش خامه زدم)
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا 2/1 پیمانه
ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده مقداری
سیر 2 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه.
خمیر را مطابق شکل به 6 یا 8 قسمت تقسیم کنید.
قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید.
چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم.
مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.
لبه های خمیر را روی مواد برگردونید.
قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.
روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم..
حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم.