دنیای اسراء

سه شنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۰، ۰۱:۵۸ ب.ظ

حلقه مرغ و ریحان

از وقتی که این دستور این غذا رو تو مامی سایت دیدم میخواستم درستش کنم اما فرصت نمیشد.ولی از اونجایی که اگه تصمیم بگیرم کاری بکنم تا انجامش ندم راحت نمیشم دیروز عصر تصمیم گرفتم درستش کنم اما چون دیر وقت بود و فرصتی برای آماده کردن خمیر و اینکه صبر کنم تا ور بیاد رو نداشتم،یه خمیر نون بربری گرفتم و کمی روغن و آرد مخلوطش کردم وبا این خمیر حلقه مرغ و ریحان رو درست کردم.انصافا هم خمیرش عالی شده بود.

البته گفته باشم این بربری که من از خمیرش استفاده کردم کیفیتش خیلی عالیه ،هم ترد میشه وهم خوشمزه ،بعدا نیاین بگین که ما خمیر بربری گرفتیم و باهاش حلقه مرغ درست کردیم خراب شد.




مواد لازم:

خمیر پیتزا یا پیراشکی 1عدد(میتونید از دستور خمیر پیراشکی اینجا استفاده کنید)

مرغ پخته خرد شده              1.5 پیمانه

سس مایونز                       4/1 پیمانه (من کمی از سس رو حذف کردم و به جاش خامه زدم)

پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا           2/1 پیمانه

ریحان خرد شده                 2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای خرد شده               مقداری

سیر                                        2 حبه

نمک و فلفل                       به میزان لازم




طرز تهیه:

خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه.



 


خمیر را مطابق شکل به 6  یا 8 قسمت تقسیم کنید.




قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید.




چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم.



 

مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.



 

لبه های خمیر را روی مواد برگردونید.




قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.



 

روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به  جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم..




حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم.  

 

 




نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

حلقه مرغ و ریحان

سه شنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۰، ۰۱:۵۸ ب.ظ

از وقتی که این دستور این غذا رو تو مامی سایت دیدم میخواستم درستش کنم اما فرصت نمیشد.ولی از اونجایی که اگه تصمیم بگیرم کاری بکنم تا انجامش ندم راحت نمیشم دیروز عصر تصمیم گرفتم درستش کنم اما چون دیر وقت بود و فرصتی برای آماده کردن خمیر و اینکه صبر کنم تا ور بیاد رو نداشتم،یه خمیر نون بربری گرفتم و کمی روغن و آرد مخلوطش کردم وبا این خمیر حلقه مرغ و ریحان رو درست کردم.انصافا هم خمیرش عالی شده بود.

البته گفته باشم این بربری که من از خمیرش استفاده کردم کیفیتش خیلی عالیه ،هم ترد میشه وهم خوشمزه ،بعدا نیاین بگین که ما خمیر بربری گرفتیم و باهاش حلقه مرغ درست کردیم خراب شد.




مواد لازم:

خمیر پیتزا یا پیراشکی 1عدد(میتونید از دستور خمیر پیراشکی اینجا استفاده کنید)

مرغ پخته خرد شده              1.5 پیمانه

سس مایونز                       4/1 پیمانه (من کمی از سس رو حذف کردم و به جاش خامه زدم)

پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا           2/1 پیمانه

ریحان خرد شده                 2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای خرد شده               مقداری

سیر                                        2 حبه

نمک و فلفل                       به میزان لازم




طرز تهیه:

خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه.



 


خمیر را مطابق شکل به 6  یا 8 قسمت تقسیم کنید.




قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید.




چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم.



 

مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.



 

لبه های خمیر را روی مواد برگردونید.




قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.



 

روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به  جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم..




حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم.  

 

 


نظرات  (۱۵)

سلام عزیزم....... خیـــــــــــــلی عالی و اشتهابرانگیز شده! واقعاَ دستت درد نکنه!
۳۱ تیر ۹۰ ، ۲۱:۱۷ هنردرخانه
سلام ....به به چه غذای خوشکلی ...وبلاگتون عالیه خانم هنرمند...من شما رو لینک کردم. خوشحال میشم شما هم منو لینک کنید.

پاسخ:
سلام...مرسی از لطفتون...منم با کمال میل لینکتون کردم.
سلام دوست هنرمندم
خیلی ممنون ازاینکه غذاهای رنگارنگتو مرحله به مرحله آموزش میدی
پاسخ:
خوشحالم که مفید بوذه گلم.
سلام هنرمند
واقعا مثل همیشه شیک و عالی
پاسخ:
ممنونم از لطفتون گلم
سلام اسرا جان برای درست کردن این غذا میشه از خمیر یوفکا استفاده کرد
پاسخ:
نه نازنین جان یوفکا برای این غذا مناسب نیست.
سلام ممنون که به ما مرحله به مرحله رو نشون میدید چون دیدن خیلی تاثیر داره برا درست کردن یه غذای خوشمزه و ظاهری زیبا
اول از همه واقعا مرسی که مرحله به مرحله عکس میذاری خیلی این مرحله به مرحله عکس گذاشتن مفیده دوم این که این خیلی شیکهههههههههههه مجلسیه مجلسیه یادم باشه تو مهمونی هامون درسش کنم.امیدوارم خوشمزه هم باشه
واقعا از دستورات و تصاویرتان لذت می برم
اضافه کردن سس مایونز به مواد و قرار دادن در فر باعث تغییر در مزه نمی شه؟
ممنون
پاسخ:

مرسی عزیزم

نه مشکلی نداره

سلام اسرا جون میشه از خمیر پیراشکی اماده که تو فروشگاه ها موجوده استفاده کرد
پاسخ:
نه عزیزم، اندازه اونها کوچیکه. 
۲۱ آذر ۹۲ ، ۱۵:۰۹ مامان م مهدی
سلام دستورات و مخصوصا نوع نگارشت عالیه همین که آدم احساس می کنه کپی نیستند و خودت امتحانشون کردی خیلی خوبه.من این غذا رو درست کردم البته یکیش بدلیل حواس پرتی قهوه ای و شکل کارامل شد.عکساشو دارم اما نمی دونم چطوری برات بفرستم.امروز هم پلو با بلغورو درست کردم.بقول سایر کاربران ماشااله به همتت
پاسخ:
سلام عزیزم، اتفاقا چون همیشه با عجله متن ها رو مینویسم فکر میکنم نگارشم خیلی بده، نظر لطف شماست. بله دستوری رو که خودم نپسندم توی سایت قرار نمیدم.
به این آدرس ایمیل کنید.
سلام.دستتون درد نکنه که اینقدر زحمت میکشید و هنرتون رو رایگان در اختیار قرار می دید
فقط ی سوالی دارم.اگه سس نزنیم خیلی فرق میکنه؟ ی حسی بهم میگه با سس مایونز که بره تو فر خوب نمی شه.
پاسخ:
سلام مرسی عزیزم
سس طعمش رو خوب میکنه ولی میتونید حذفش کنید
ممنون‌‌خیلی‌خوب‌ ولی‌من‌درست‌کردم‌به‌این‌خوبی‌نشد‌شما‌خمررتون‌رو‌‌خیلی‌خوب‌در‌میآرید
پاسخ:

ورز دادن خمیر برای داشتن خمیر خوب و ترد خیلی مهمه، خمیر رو باید ده دقیقه ورز بدید، نحوه درست کردن خمیر رو در نان گل توضیح دادم

اگه چند بار درست کنی قلقش دستت میاد، منم اوایل خمیرهام سفت میشد

مثل همیشه عالیه خیلی زحمت میکشین ورایگان در اختیار مامیذارین اجرتون باخدا

یازهرا
پاسخ:
ممنونم عزیزم
زنده باشید
من خیلی به آشپزی علاقه دارم و تا حالا چند مورد از غذاهای شما رو  تو مهمونی هام درست کردم و همه عالی شده.ممنون
پاسخ:
خواهش میکنم، نوش جان شما و مهموناتون
سلام اسرای عزیز
من زنداداشم رو پاگشا کرده بودم و این دسر رو درست کردم عالی شد. زیبایی خاصی به سفره داده بود. ممنونم ازت. سایتت عالیه. من همیشه عاشق غذای آذری های بودم و هستم.
پاسخ:
سلام حسنا خانوم
نوش جون خودت و مهمونات عزیزم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی