دنیای اسراء

سه شنبه, ۲۵ مهر ۱۳۹۱، ۱۰:۰۱ ب.ظ

مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

 قبلا براتون گفتم که تو تبریز مربا پای ثابت سفره است و واسه مهمونی ها سینی مرباهای خوشگل و تزیینی سرو میشه، چند مدل مربای تزیینی مثل مربای بالنگ و خیار و هویج و مربای پوست پرتقال به شکل گل تو وبلاگ هست، امروز هم با یک مربای تزیینی دیگه اومدم پیشتون، این مربا بخاطر رنگش سینی مربا رو جالب میکنه، برای تزیین کیک و دسر هم میتونید استفاده کنید.  



مواد لازم:

بادمجان بلند و صاف یک عدد (البته فقط پوستش)

شکر 1 لیوان

آب سه چهارم لیوان 

جوهر لیمو نوک قاشق

هل سبز سه عدد

نمک یک قاشق مرباخوری

پودر آهک یک قاشق غذاخوری





طرز تهیه:

پوست بادمجانها رو بگیرید، از بادمجانهای بلند و کلفت استفاده کنید.



به عرض یک سانت و طول بادمجان.





روی پوست بادمجانها نمک بپاشید و یک فنجان آب بریزید و بگذارید نیم ساعت بمونه تا هم تلخیش گرفته بشه و هم نرم بشه تا راحت بتونیم بپیچیم.





پوست بادمجانها رو مثل گلهای رزی که با روبان درست میشه می پیچیم، عکس مراحلش رو گرفتم امیدوارم با عکس متوجه بشید.




میتونید داخل هر گل یک خلال دندان فرو کنید، من مثل زمانی که فلفل میخوایم خشک کنیم، گلها رو نخ کردم.





آهک رو توی یک کاسه بریزید و روش یک لیتر آب بریزید. و هم بزنید تا مخلوط بشه. 



بگذارید آهک ته نشین بشه و آب شفاف بشه.



آب شفاف روی آهک رو روی گلهای بادمجونی بریزید.



دقت کنید فقط آب رو میریزیم و آهک ها رو دور میریزیم.



یک ساعت بگذارید بمونه. بعد آب آهک رو خالی کنید و آب معمولی بریزید.



بادمجانها باید چهارساعت داخل آب معمولی بمونند در این مدت دو تا سه بار آب رو عوض میکنیم.



داخل قابلمه یک لیتر آب بریزید و گلها رو توش بندازید.



و نیم ساعت بجوشونید تا بادمجانها کاملا پخته بشن.





بادمجانها رو آبکش کنید. توی یک قابلمه که بهتره لعابی باشه، شکر و آب و جوهرلیمو و هل رو میریزیم.  




گلها رو داخل شربت میندازیم و 25 تا 30 دقیقه میجوشونیم تا پخته و شربت قوام بیاد.  




 

وقتی میجوشه رنگ شیره بنفش خیلی خوشرنگ میشه.



از روی حرارت برمیدارم و وقتی سرد شد نخ رو خیلی راحت میکشیم. داخل شیشه میریزیم و درش رو محکم میکنیم، بهترین جا برای نگه داری مربا فریزره مخصوصا این مرباها که سریع استفاده نمیشه و زیاد می مونه.




این مربا رو میتونید بدون آهک هم درست کنید، آهک برای اینه که مربا ترد و کرانچی بشه، اگه داخل آب آهک نگذاشتید یکی دو بار بجوشونید و آبش رو عوض کنید و بعد داخل شربت بریزید.   

اگر از هل سفید استفاده می کنید، چون عطر هل سفید کمتره از 4،5 دانه استفاده کنید.                                   



نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

مربای پوست بادمجان به شکل گل رز

سه شنبه, ۲۵ مهر ۱۳۹۱، ۱۰:۰۱ ب.ظ
 قبلا براتون گفتم که تو تبریز مربا پای ثابت سفره است و واسه مهمونی ها سینی مرباهای خوشگل و تزیینی سرو میشه، چند مدل مربای تزیینی مثل مربای بالنگ و خیار و هویج و مربای پوست پرتقال به شکل گل تو وبلاگ هست، امروز هم با یک مربای تزیینی دیگه اومدم پیشتون، این مربا بخاطر رنگش سینی مربا رو جالب میکنه، برای تزیین کیک و دسر هم میتونید استفاده کنید.  



مواد لازم:

بادمجان بلند و صاف یک عدد (البته فقط پوستش)

شکر 1 لیوان

آب سه چهارم لیوان 

جوهر لیمو نوک قاشق

هل سبز سه عدد

نمک یک قاشق مرباخوری

پودر آهک یک قاشق غذاخوری





طرز تهیه:

پوست بادمجانها رو بگیرید، از بادمجانهای بلند و کلفت استفاده کنید.



به عرض یک سانت و طول بادمجان.





روی پوست بادمجانها نمک بپاشید و یک فنجان آب بریزید و بگذارید نیم ساعت بمونه تا هم تلخیش گرفته بشه و هم نرم بشه تا راحت بتونیم بپیچیم.





پوست بادمجانها رو مثل گلهای رزی که با روبان درست میشه می پیچیم، عکس مراحلش رو گرفتم امیدوارم با عکس متوجه بشید.




میتونید داخل هر گل یک خلال دندان فرو کنید، من مثل زمانی که فلفل میخوایم خشک کنیم، گلها رو نخ کردم.





آهک رو توی یک کاسه بریزید و روش یک لیتر آب بریزید. و هم بزنید تا مخلوط بشه. 



بگذارید آهک ته نشین بشه و آب شفاف بشه.



آب شفاف روی آهک رو روی گلهای بادمجونی بریزید.



دقت کنید فقط آب رو میریزیم و آهک ها رو دور میریزیم.



یک ساعت بگذارید بمونه. بعد آب آهک رو خالی کنید و آب معمولی بریزید.



بادمجانها باید چهارساعت داخل آب معمولی بمونند در این مدت دو تا سه بار آب رو عوض میکنیم.



داخل قابلمه یک لیتر آب بریزید و گلها رو توش بندازید.



و نیم ساعت بجوشونید تا بادمجانها کاملا پخته بشن.





بادمجانها رو آبکش کنید. توی یک قابلمه که بهتره لعابی باشه، شکر و آب و جوهرلیمو و هل رو میریزیم.  




گلها رو داخل شربت میندازیم و 25 تا 30 دقیقه میجوشونیم تا پخته و شربت قوام بیاد.  




 

وقتی میجوشه رنگ شیره بنفش خیلی خوشرنگ میشه.



از روی حرارت برمیدارم و وقتی سرد شد نخ رو خیلی راحت میکشیم. داخل شیشه میریزیم و درش رو محکم میکنیم، بهترین جا برای نگه داری مربا فریزره مخصوصا این مرباها که سریع استفاده نمیشه و زیاد می مونه.




این مربا رو میتونید بدون آهک هم درست کنید، آهک برای اینه که مربا ترد و کرانچی بشه، اگه داخل آب آهک نگذاشتید یکی دو بار بجوشونید و آبش رو عوض کنید و بعد داخل شربت بریزید.   

اگر از هل سفید استفاده می کنید، چون عطر هل سفید کمتره از 4،5 دانه استفاده کنید.                                   

نظرات  (۶۲)

سلام اسرا جونم.....خیلی جالب بود...ممنون از آموزش خوبت....منم آپم...خوشحال میشم بهم سر بزنی
سلام می شه تبادل لینک کنیم؟
پاسخ:
سلام آدرس نگذاشتید دوست عزیز
خیلی ایده جالبی بود تا حالا نشنیده بودم ما خودمون مربای بادمجون درست میکنیم ولی پوستشو نه
دستت درد نکنه یه چیز جدید یاد گرفتم
فقط مزش خوشمزه میشه؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ:
مرسی شادی جان، طعمش تقریبا شبیه مربای بادمجونه دیگه.
به به...خیلییییییییی نازن اسرا..من مربای بادمجون شنیده بودم و خیلی دلم می خواست امتحان کنم..اما اینا خیلی خوشگلن...فکر خیلی بکری هم هست واسه پوست بادمجونایی که استفاده میشه.... حتما درست می کنم خانومی
جل الخالق اسرا جون این مربا رو دیگه اصلا ندیده بودم افرین به شما با چیزهای ابتکاری اونم با پوست بادمجان دور ریختنی خیلی وقت گیره مگه نه ؟؟
پاسخ:
نه اگه درست کردن گلها رو بلد باشی زیاد هم وقت گیر نیست.
سلام اسرا جون دستت درد نکنه گلم خیلی خوشکل شدن
یه سوال: آب مربا رو چیکارش کردی پس؟
راستی من نتونستم بفهمم چطور شکل رز بستیشون
باید تمرین کنم.
خیلی خوشگل شده.veryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nice از ایده هاتون خیلی خوشم میاد . فکرای قشنگی دارید در آشپزی.مثلا این مربای تزیینی خیلی خوشگل و در عین حال خیلی هم ساده ست.پوست بادمجون که خیلی وقتا من دورش میریزم اصلا به فکرم نمیرسید که ازش بشه یه همچین ایده جالبی رو گرفت.انشالله دختر داییم که عروسی کرد حتما هم این مرباتون رو درست میکنم هم اون مربای پوست پرتقال رزی رو هم اون مربای هویج و خیار .بازم ممنونننننننننننننننننننن
پاسخ:
مرسی گلم
باید برای یکبار هم که شده امتحانش کنم، ممنونم از آموزش خوبتون دوست هنرمندم...
چوخ گوزل دیلر.مرسی
پاسخ:
مرسی عزیز یولداشم.
خیلی خوشگله
ولی یه سوال واقعا مربای بادمجان خوبه قابل خوردنه؟
آخه ترشیش که حرف نداره میخواستم بدونم مرباش هم همین طوره
پاسخ:
ولی خوب مثل مربای توت فرنگی یا سیب خوشمزه نیست ولی طعمش بدک نیست، البته بعضی ها خیلی هم دوست دارند.برای من بیشتر جنبه تزیین داره.
سلام اسرا جان

خسته نباشی

من یه پیشنهاد داشتم که نمیدونم کجا مطرح کردم.در مورد شیرینی های ترک بود.لطف کن و بهمون باقلوا و کادایف و ...اموزش بده

و یه سوال دیگه در باره گلی که با گوجه فرنگی درست کردی
خیلی گل قشنگی میشه اما لایه ها بهم نمیچسبن.چطور بهمش فیکسشون کنم؟

ممنون
آخه چرا این همه پستای خوشمزه میزاری.....
من که همه جوره عاشق بادمجونم ولی مرباشو تا حالا نخوردم...اینارو که اینجوری گذاشتی دارن به روم میخندن که بیا منو میل بفرما.....خیلی خیلی خیلی خوشگل شدن...دست اسرا جونم درد نکنه....
پاسخ:
این مربا بیشتر جنبه تزیینی داره ولی طعمش هم خوبه، قابل شما رو نداره دوست عزیز.
مگه آهک خوراکی هم داریم؟ نکنه آهک ساختمان سازی استفاده میکنید؟
۲۷ مهر ۹۱ ، ۱۵:۱۲ قناد باشی
واقعا با سلیقه و یک خانم کدبانوی تبریزی اصیل خیلی خیلی برام جالب بود دستتون درد نکنه من تا به حال درست نکردم ولی این مربای شما گلاش واقعا زیبا شده ماشالله
حتما امتحانش می کنم
۲۷ مهر ۹۱ ، ۱۵:۲۵ رویای آبی
وااااای ، چقدر این مرباها خوشگلن. آدم دلش نمی یا اینارو بخوره اسراجون

ممنون بابت آموزش های بی نظیر و فوق العادت عزیزم
می خواستم بدونم این آب نمکی که پوست بادمجونا رو داخلش قرار می دیم و همین طور آب آهکی که استفاده می کنیم باید آب جوش باشه یا ولرم؟
پاسخ:
با آب معمولی که از شیر آب میاد عزیزم.
سلام خانم خسته نباشی کارت عالی بود من این شکل مربا رو با هویج دیده بودم خواستم بدونم برشهای هویج باید چطوری نرم بشن تا بشه بهشون شکل داد
ممنون میشم راهنماییم کنید
پاسخ:
موفق باشی
چه بامزه خیلی خوشکل شدن بخصوص رنگشون آدم را جذب می کنه دستت درد نکنه باید درستش کنم
اسراجون خیلی ایده جالبیه خیلی هم قشنگ و شیکه ... فقط یه سوال دارم من شنیدم پوست بادمجون برای معده مضر هست و خیلی دیرهضم ، فکر کنم برای کسانی که مثل من معده ضعیفی دارن خوب نباشه ولی بزم دستت درد نکنه
پاسخ:
ممنونم رویا جان، من نشنیدم اما قرار نیست که خیلی خورده بشه، پس نگران نباش عزیزم.
دستت درد نکنه خانومی . خیلی خوشگل شدن. من شکل گل رز درست نکرده بودم.
کاشکی وقت داشتم این شکلی هم درست میکردم.فکر کنم با پوست ترب سفید هم خوشگل بشه و بخاطر رنگ متضادش مکمل خوبی برای سینی این مربا باشه
واقعا دستت طلا.همه جورشو دیده بودیم غیر از پوست بادمجون
سلام عزیزم
تقریبا جزء استثنایی ترین چیزهایی است که دیدم چقدر برای تزیین کنار فنجون زیبا می شه . دستت دردنکنه عزیزم
ممنون از کمکت یه سوال دیگه (البته با شرمندگی) بقیه مراحلش مثل همینه؟یعنی باید تو آب اهک گذاشته بشه وبه همین روش هم پخته بشه؟
به به چه گلای خوشگل و شیرینی.......

مرسی گلم
بسم الله
سلام اسرا جان
چه مربای جالب و خوش شکلیه!!
ممنون از آموزش.
راستی خدا بخاد برا جمعه عید قربان میخام ژله خورده شیشه شما رو برا مهمونام درست کنم.
التماس دعا
اپم عزیزم
منتظرتم
پاسخ:
اومدم گلم
سلام اسرای عزیزم خیلی خوب شده دستت درد نکنه
پاسخ:
سلام مرسی عزیزم
عجبااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!
چه جالب!!!
سلام عزیزم
چه مربای جالبی بود
دلم میخواد یه بار درستش کنم ولی میدونم به خوبی مال شما نمیشه
راستی اسرا جون من از طرفدارای غذاهای خوب و خوشمزه ام اشپزی رو خیلی دوست دارم مخصوصأتزیین غذاهارو....
تا حالا از مطالب قشنگت خیلی استفاده کردم
اگه دوست داشتنی یه سر به "پاتق دوستان وبلاگی بزن اگه خوشت اومد لینک کن
من با اجازه لینکت کردم
متشکرم
شاد باشی
۰۴ آبان ۹۱ ، ۰۲:۲۵ بیقرار مادر
سلاملار
بو گوزل گونده دونیانین بوتون گوزللیک حایاتین دا اولانار سنین اولسون...
قوربان بایرامی سنه موبارک اولسون
پاسخ:
سنین ده بایرامین مبارک اولسون، حاج خانیم اولاسان انشالله.
عید قربان مبارک باشه اسراء جان
ماشالله تبریزی های عزیز تو درست کردن مربا خیلی هنرمندند و شما هم ایضا
خسته نباشی از این هنر زیبایی که نشونمون دادی اسرا جان
سلام اسراء عزیزم
عیدت مبارک روزهایت پراز شادی و عید
پاسخ:
عید شما هم مبارک و انشاله زیارت خونه خدا قسمتون بشه عزیز
چه میکنه این اسرا جووووووون!
پاسخ:
میسیییییییییی گلم
۰۶ آبان ۹۱ ، ۲۳:۴۶ اکـــــــــــــــرم
وای که چقدر خوشکلن اینا
آفرین به تو بانوی تبریزی
ممنون اسرا جوووووووون
پاسخ:
شما لطف داری خانوووووووووووووم
ممنون از آموزش زیبات اسرا خانوم...
واقعا زیباست فقط توی پیچیدن پوست بادمجونها مشکل دارم...
به هر حال مرسی.
سلام
واااااااااااااااای چقدر خوشگلن.................. حتما" خوشمزه هم هستند
سلام اسرا جون
چه مرباهای خوشگلی. آدم دلش میخواد بشینه و فقط اینارو تماشا کنه. ماشاالله شما چقدر هنرمندید
۰۸ آبان ۹۱ ، ۰۲:۲۴ آرزو یکی از اعضای دهکده جهانی نت
چه بامزه
سلام
چه وب خوشکلی داری
آفرین به این سلیقه،به به عجب مربای زیبایی

میشه لطفا تهیه پخت پلو با ذرت رو آموزش بدی؟چطوری ذرت رو میشه طعم دار کنم؟
اپم عزیزم
منتظرتم
پاسخ:
اومدم عزیز
وبلاگ خیلی خوبی دارین حال کردم
پاسخ:
مرسی عزیز
چه هیجان انگیز!ماشالا به این همه استعداددوست دارم درستش کنم اسرا جان خدا کنه خوب بشه تو ذوفم نخوره فقط
سلام من خود بادمجونو درست کرده بودم ولی پوستشو نه شنیده بودم و نه درست کرده بودم خیلی باحال بود مرسیییی..من عاشق انواع مرباهام
پاسخ:
سلام امیدوارم درست کنی و نوش جان کنی عزیزم..
سلام عزیزم ممنون از اینهمه اطلاعات خوشمزه اگه میشه طرز درست کردن قیسی به روش سنتی رو بطور کامل بذار که استفاده کنیم،رشته درست کردن سنتی رو هم بگی که دیگه گل کاشتی !!!!!!!!!!! سپاسگزارم.
پاسخ:
سلام دوست عزیز...متاسفانه روش درست کردن قیسی رو بلد نیستم البته مامانم زرد آلو خشک میکنه اما مثل قیسی های بیرون نمیشه، رشته درست کردن یک دستگاه میخواد که من ندارم...شرمنده دوست نازنینم
سلام اسرا جان ازاموزشات ممنون عالی بود
پاسخ:
سلام ، ممنون از لطفتون
چیز با حالی بود  

پاسخ:
قابل نداشت

 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
پاسخ:
چی؟
hulambehamkhorddddddddddddddd
سلام خانومی افرین به این ذوق واستعداد،خیلی حرفه هم کارمند باشی و هم اینقدر خانه دار وهنرمند
راستش منم همین کار را با هویچ انجام دادم یعنی با کارد فرنگی هویچ را ورق ورق کردم و گل درست کردموجای آهک داخل آب نمک انداختم وتوشربتش جای جوهر لیمو پوست پرتغال رنده کردم وتوآب شربتشم آب پرتغال ریختم خیلی خوشگل وخوش طعم وناز شدن دوست داشتی درست کن و تووبلاگت بذار(یه یادگاری از یه همشهریت که تحسینت می کنه)
موفق باشی

پاسخ:

سلام عزیزم

ممنونم از لطف و محبتتون. حتما این مربا رو درست میکنم مرسی 

وای چه خوشگله
پاسخ:
مرسی گلم
اسرا جان سلام ممنون از مطالب زیبات اگه ممکنه مربای هندونانه رو هم توضیح بده چند وقتیه تعریفشو شنیدم ولی طرز درست کردنشو نمیدونم
پاسخ:
سلام عزیزم، ممنون از لطفتتون. به امید خدا 
سلام اسرا خانم مربای بادمجون رو درست کردم همون طور که توضیح داده بودین خیلی خوب از اب در اومد ممنون واقعا دستتون درد نکنه
پاسخ:
سلام عزیزم، حوشحالم
سلام عزیزم، اسرا افسر یعنی اسمو شهرتته؟
پاسخ:
سلام عزیزم، افسر شهرتمه ولی اسراء اسمم تو دنیای مجازیه.
سلام دوستان
یه سوال از الهه خانمی که خرداد ماه یه پست گذاشتن داشتم
من نمیخوام از اهک استفاده کنم ایشون گفتن که از اب نمک استفاده کردن ممنون میشم بگن غلظت اب نمکشون چقدر بوده یعنی با چه نسبیتی و اینکه چه مدت تو اب نمک گذاشتن؟
اسرا خانم اگه خودتون هم بتونین جواب بدین که ممنون میشم
پاسخ:

سلام 

من از این روش استفاده نکردم پس نمیتونم نظری بدم امیدوارم الهه خانوم بیان و جوابتون رو بدن تا من هم اسفتاده کنم

۲۶ مرداد ۹۲ ، ۱۴:۰۷ همیشه بهار
سلام اسرا جون
ممنون از غذاهای عالیت
خواستم بدونم می شه بدون جوهر لیمو و آهک مربای پوست بادنجان رو درست کنم؟؟
پاسخ:

سلام عزیزم

مرسی گلم

بله میتونید آهک رو حذف کنید فقط کمی مربا نرم تر میشه. ولی جوهر لیمو برای اینه که مربا شکرک نزنه اگه از جوهر لیمو استفاده نمیکنید یک قاشق آبلیمو رو جایگزین کنید.

ببخشید جواب کامنت رو با تاخیر دادم.

سلام اسراجونم تاحالامربای بادمجون ندیده بودم درعین حال نامزدم ولی ایشاالله بعدعروسیم حتماتوخونه ی خودم درست میکنم خیلی خوشم اومدممنون

پاسخ:

سلام عاطفه جان

خوشبخت بشی دوست عزیز

سلام.ممنون از آموزش خوبتون .ببخشید اهگ همون آهک ساختمانی بخرم یا از جای خاصی باید تهیه کرد؟؟؟

ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ:
سلام، خواهش عزیزم

بله همونه میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

سلام.ممنون از آموزش خوبتون.ببخشید آهک منظور ساختمانی است یا باید از جای خاصی تهیه کرد؟

 

پاسخ:

سلام، خواهش عزیزم

بله همونه میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید.

سلام  ممنون از این همه ذوق وخلاقیت من اولین بار که می خواهم از این کارها انجام دهم نمی دونم پودر اهک چی هست و از کجا باید تهیه کرد مرسی
پاسخ:
سلام، ممنون از لطفتون. از لوازم قنادی فروشی ها میتونید پودر آهک برای مربا تهیه کنید.
دوباره سلام
قشنگن...هر چند من زیاد اهل مربا نیستم ولی اینا حداقل قیافه شون خوشگله!

فقط یه سوال: من شنیدم گیاهانی که تو آب آهک می مونن، آب اهک روشون تاثیر میذاره و اولا خواصش به کل از بین میره و دوما برا بدن هم خوب نیست این آب آهک! من خودمم اینطوری فکر میکنم...آیا واقعا اینطوریه؟ اصلا چه نیازی هست مواد داخل این مایع که خاصیت قلیایی نسبتا قوی هم داره بمونن؟ ممنون میشم پاسخ بدید
پاسخ:
سلام عزیز
بله استفاده زیاد از آب آهک ضرر داره. این مرباها تزیینی هستند و زیاد خورده نمیشن که ضرر داشته باشه.
سلام. ببخشید میشه توضیح بدید چطور لبه هاش رو برمیگردونین؟
هرکار کردم نتونستم
ممنون
پاسخ:
سلام، توضیح دادنش سخته، باید به عکسها دقت کنید، فکر میکنم اگه بدقت عکسها رو ببینید متوجه میشید.
سلام سایت خوبی داری عزیزم .اما این مربای پوست بادمجان اصلا خوشمزه نبود .خیلی سفت شد .شاید هم من خوب درستش نکردم .واسه مراسم چهلم پدر مرحومم میخاستم درست کنم .که متاسفانه موفق نشدم 
پاسخ:
سلام، پوست بادمجان طعم خاصی نداره برای همین از هل برای عطر و طعم دادن به مربا استفاده میشه، اگر میخواهید مربا نرم بشه تو آب آهک نخوابونید.
سلام عزیزم وبلاگت خیلی باحاله
اسراجون من این مربا رو درست کردم واسه رو جهازم ولی مایعش صورتی نشده😭 بنفش تیره شده تو شیشه اصلا دید نداره که گل داره😱کجاشو اشتباه کردم میشه بهم بگی؟!
پاسخ:
اگه میخوای مرباها داخل شربت دیده بشه شربت جدا درست کن و خیلی کم از شربت مربا داخل اون بریز تا شربت رنگش روشن بشه، در اصل رنگ شربت تیره هست و من چون داخل بشقاب ریختم بنفش روشن دیده میشه.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی