کشک بادمجان
عاشق بادمجونم و همه غذاهایی که با بادمجان درست میشه، کشک و بادمجان هم که دیگه معرکه است، درست کردن کشک و بادمجان خیلی راحته فقط بایستی چند تا نکته رو حتما رعایت کنید. یکی کیفیت بادمجان و کشک شماست که خیلی مهمه اگه هر کدوم از اونها تلخ باشن غذاتون تلخ میشه و قابل خوردن نخواهد بود، دوم هم نحوه آماده کردن کشک و بادمجان که اگه به روشی که من نوشتم درست کنید انگشتهاتون رو هم به همراه غذا خواهید خورد.
مواد لازم:
بادمجان قلمی کوچک نیم کیلو
کشک غلیظ 3 قاشق غذاخوری یا کشک نیمه رقیق یک لیوان
پیاز یک عدد
سیر سه تا چهار حبه
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
روغن و نمک به میزان لازم
این مقدار برای 2 تا 3 نفر کافیهطرز تهیه:
پیاز رو خلالی خرد کنید و با روغن تفت بدید تا طلایی بشه.
پوست بادمجان رو بگیرید و ورقه کنید.
روی روقه های بادمجان نمک بپاشید و یک ساعت استراحت بدید تا تلخی بادمجان گرفته بشه.
بادمجانها رو بشورید و داخل تابه روغن بریزید، بادمجانها رو در روغن سرخ کنید. حتما در تابه رو بگذارید و با حرارت کم تا بادمجانها در حین سرخ شدن پخته و نرم بشن.من وقتی یک تابه از بادمجانها رو سرخ کردم و از تابه خارج میکنم، بادمجانهای سرخ نشده رو که توی تابه چیدم، بادمجانهایی رو هم که سرخ کردم روی اونا می چینم تا هم روغن اضافیش رو پس بده و هم باعث بشه بادمجانها سریع تر پخته بشن.
برای درست کردن نعنا داغ دو قاشق روغن داخل یک ظرف کوچیک بریزید و بگذارید روغن داغ بشه بعد شعله رو خاموش کنید و نعنا رو داخل روغن بریزید، اگه شعله رو خاموش نکنید نعنا خیلی زود می سوزه.
بادمجانهای سرخ شده رو داخل تابه با گوشت کوب بکوبید تا له بشه.
سیر رو له کنید و در همون تابه ای که بادمجانها رو سرخ کردید کمی تفت بدید تا سبک بشه.
بادمجانهای له شده رو اضافه کنید.
اگه از کشک غلیظ استفاده می کنید اون رو داخل یک لیوان آب حل کنید. کشک و نصف نعنا داغ رو بریزید.
پیاز داغ رو هم اضافه کنید. حالا نمک رو اضافه کنید، برا کشک و بادمجان سعی کنید همیشه بعد از اضافه کردن کشک نمک رو بریزید چون معمولا کشک چون شوره باعث میشه کشک و بادمجانتون شور بشه.
حرارت رو کم کنید تا کشک جذب بشه و کشک و بادمجانتون جا بیفته.
همونطور که می بینید روغن اضافیش رو هم پس میده، من بعد از پخت تابه رو کج میکنم تا روغن اضافیش جدا بشه.
برای هم من داخل طرف سرو ریختم و روش رو صاف کردم، یک دایره فرضی در نظر گرفتم و با پشت یک قاشق چایخوری اون دایره رو رسم کردم، برای اینکه وقتی کشک رو ریختم به اطراف نفوذ نکنه.
با نعنا داغ باقی مونده هم نقطه هایی روی کشک گذاشتم.
بعد با دسته یک قاشق به شکلی که می بینید یک خط کشیدم. اگه کامل متوجه نشدید پست رولت اسفناج با سالاد مرغ رو ببینید اونجا به صورت تصویری کامل توضیح دادم.
اگه خواستید گردو به کشک بادمجان اضافه کنید گردوها رو نگینی خرد کنید یا میتونید بجای خرد کردن گردو رو داخل نایلون یا زیپ لاک بریزید و با وردنه روش بکشید تا کمی له بشه. بعد وقتی که کشک رو میریزید گردوها رو هم اضافه کنید، اگه کشک و بادمجان رو برای مهمونی درست می کنید اضافه کردن گردو رو توصیه میکنم وگرنه الزامی در استفادش نیست.
کشک بادمجان رو میتونید برای پیش غذا به صورت تک نفره هم سرو کنید، دور نون تست رو با چاقو بگیرید و چهار قسمت کرده و داخل سینی فر بچینید و گریل رو روشن کرده و بگذارید تا نونها کمی خشک بشن.از کشک و بادمجان روی نونها بگذارید و روش رو تزیین کنید، برای تزیین هم از گردو یا گوجه گیلاسی برگ نعنا استفاده کنید.