ادویه پلوی مرغ
ادویه پلویی رو که تو پست قبلی یاد گرفتید سریع آماده کنید تا این پلوی خوشمزه رو از دست ندید. ادویه پلویی عطر و طعم بی نظیری به مرغ و پلو مون میده که از خوردنش سیر نمیشید.
مواد لازم:(برای دو نفر)
برنج ایرانی 2 پیمانه پلوپز
ران مرغ یک عدد
پیاز 2 عدد
زرشک یک قاشق غذاخوری
ادویه پلویی یک قاشق مربا خوری سرپر
نان لواش برای ته دیگ
کره یا ساری یاغ 2 قاشق غذاخوری
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
مرغ رو به همراه یک دونه از پیازها و نمک و یک تکه دارچین بپزید. بگذارید آب مرغ کاملا کشیده بشه و بیشتر از چند قاشق آب نداشته باشه.
پیاز دوم رو خلالی نازک خرد کنید و در دو قاشق روغن مایع سرخ کنید.
زرشک رو ده دقیقه داخل آب گرم (آب گرم نه آب جوش) خیس کنید، داخل آبکش بریزید تا آبش خارج بشه. بعد از اینکه پیاز رو از روغن خارج کردید زرشک رو داخل روغن بریزید همین که زرشکها تو روغن خواستن غل بخورن خاموشش کنید. نباید زیاد روی حرارت بمونه چون زود می سوزه. روغنش رو جدا کنید و کنار بگذارید که میخوایم روی برنج بدیم.
یک قاشق کره یا ساری یاغ رو داخل تابه بریزید و یک قاشق زعفران داخلش بریزید، مرغ رو داخل روغن و زعفران چند دقیقه سرخ کنید، نمی خوایم خشک بشه، فقط در حدی که روی مرغ طلایی بشه کافیه.
برنج رو از قبل خیس کردید. و بعد آبکش کنید.
ته قابلمه ته دیگ بندازید. برنج رو لایه به لایه بریزید و روش از کمی ادویه پلویی بپاشید.
کمی زعفران روی برنج بدید. روغن باقی مونده از سرخ کردن پیاز و زرشک رو روی برنج بدید. در قابلمه رو بگذارید چند دقیقه تا برنج بخار کنه، بعد روی درش دم کنی بگذارید، و اجازه بدید برنج دم بکشه، البته اگه مقدار برنجتون کم بود نیازی به دم کنی نیست، من اکثر بدون دم کنی برنج رو دم میکنم، البته اگه برنجتون رو نرم آبکش کرده باشید بهتره از دم کنی استفاده کنید، چون بخار برنج باعث میشه پلوی شما شفته بشه.
بعد از دم کشیدن برنج، پلو رو داخل دیس بکشید و روش رو با پیاز داغ و زرشک تزیین کنید.
اگه از زرشک تازه استفاده کنید که خیلی عالی میشه، میتونید تو فصل زرشک تازه تهیه کنید و تمیز کنید و داخل فریزر نگه دارید و برای پلوهاتون استفاده کنید، زرشکهای این پست رو با زرشک پلو مقایسه کنید. البته این زرشکها هم خیلی عالی و پفکی بودن ولی زرشک تازه یه چیز دیگه است.
مرغ رو میتونید در ظرف جدا سرو کنید یا اینکه کنار پلو بگذارید.
ته دیگش خیلی محشره
البته یه روش دیگه ای هم من این پلو رو درست میکنم، که ظاهرش به این شیکی نیست ولی طعمش خوشمزه تره،
برای اون مرغ رو بعد از پختن ریش ریش میکنم و بعد از اینکه پیاز داغ درست کردم، مرغ ریش شده رو داخلش میریزم و کمی تفت میدم و بعد زرشک رو هم میریزم و لایه به لایه روی برنج میدم و روی هر لایه هم ادویه می پاشم و میگذارم دم بکشه. این رو هم امتحان کنید که خیلی خوشمزه است.
بعضی ها به این مدل پلو مخلوط پلوی مرغ میگن
پلو با ساری یاغ یه چیز دیگه است، طرز تهیه ساری یاغ رو از سایت یاد بگیرید و حتما تهیه کنید.
با سلام و احترام، تعداد بالای بازدید کنندگان از سایت خوب شما، خود نشانگر کیفیت مطالب است ولی من نیز به نوبه ی خود از این سایت مفید و تاحدودی متفاوت از بقیه سایتهای اشپزی بخاطر شیوه و ترتیب نگارش تشکر می کنم. پیشنهاد می کنم در صفحه اصلی قسمتی برای جستجو بگذارید تا با وارد کردن کلمه موردنظر سریعتر بتوان موضوع دلخواه را پیدا کرد. ممنون