دنیای اسراء

يكشنبه, ۱۰ آذر ۱۳۹۲، ۰۹:۴۹ ب.ظ

ادویه پلوی مرغ

ادویه پلویی رو که تو پست قبلی یاد گرفتید سریع آماده کنید تا این پلوی خوشمزه رو از دست ندید. ادویه پلویی عطر و طعم بی نظیری به مرغ و پلو مون میده که از خوردنش سیر نمیشید.





مواد لازم:(برای دو نفر)

برنج ایرانی 2 پیمانه پلوپز

ران مرغ یک عدد

پیاز 2 عدد

زرشک یک قاشق غذاخوری

ادویه پلویی یک قاشق مربا خوری سرپر

نان لواش برای ته دیگ

کره یا ساری یاغ 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری




طرز تهیه:

مرغ رو به همراه یک دونه از پیازها و نمک و یک تکه دارچین بپزید. بگذارید آب مرغ کاملا کشیده بشه و بیشتر از چند قاشق آب نداشته باشه.

پیاز دوم رو خلالی نازک خرد کنید و در دو قاشق روغن مایع سرخ کنید.




زرشک رو ده دقیقه داخل آب گرم (آب گرم نه آب جوش) خیس کنید، داخل آبکش بریزید تا آبش خارج بشه. بعد از اینکه پیاز رو از روغن خارج کردید زرشک رو داخل روغن بریزید همین که زرشکها تو روغن خواستن غل بخورن خاموشش کنید. نباید زیاد روی حرارت بمونه چون زود می سوزه. روغنش رو جدا کنید و کنار بگذارید که میخوایم روی برنج بدیم.




یک قاشق کره یا ساری یاغ رو داخل تابه بریزید و یک قاشق زعفران داخلش بریزید، مرغ رو داخل روغن و زعفران چند دقیقه سرخ کنید، نمی خوایم خشک بشه، فقط در حدی که روی مرغ طلایی بشه کافیه.




برنج رو از قبل خیس کردید. و بعد آبکش کنید.

ته قابلمه ته دیگ بندازید. برنج رو لایه به لایه بریزید و روش از کمی ادویه پلویی بپاشید.




کمی زعفران روی برنج بدید. روغن باقی مونده از سرخ کردن پیاز و زرشک رو روی برنج بدید. در قابلمه رو بگذارید چند دقیقه تا برنج بخار کنه، بعد روی درش دم کنی بگذارید، و اجازه بدید برنج دم بکشه، البته اگه مقدار برنجتون کم بود نیازی به دم کنی نیست، من اکثر بدون دم کنی برنج رو دم میکنم، البته اگه برنجتون رو نرم آبکش کرده باشید بهتره از دم کنی استفاده کنید، چون بخار برنج باعث میشه پلوی شما شفته بشه.




بعد از دم کشیدن برنج، پلو رو داخل دیس بکشید و روش رو با پیاز داغ و زرشک تزیین کنید.




اگه از زرشک تازه استفاده کنید که خیلی عالی میشه، میتونید تو فصل زرشک تازه تهیه کنید و تمیز کنید و داخل فریزر نگه دارید و برای پلوهاتون استفاده کنید، زرشکهای این پست رو با زرشک پلو مقایسه کنید. البته این زرشکها هم خیلی عالی و پفکی بودن ولی زرشک تازه یه چیز دیگه است.




مرغ رو میتونید در ظرف جدا سرو کنید یا اینکه کنار پلو بگذارید.

ته دیگش خیلی محشره




البته یه روش دیگه ای هم من این پلو رو درست میکنم، که ظاهرش به این شیکی نیست ولی طعمش خوشمزه تره،

برای اون مرغ رو بعد از پختن ریش ریش میکنم و بعد از اینکه پیاز داغ درست کردم، مرغ ریش شده رو داخلش میریزم و کمی تفت میدم و بعد زرشک رو هم میریزم و لایه به لایه روی برنج میدم و روی هر لایه هم ادویه می پاشم و میگذارم دم بکشه. این رو هم امتحان کنید که خیلی خوشمزه است. 

بعضی ها به این مدل پلو مخلوط پلوی مرغ میگن

پلو با ساری یاغ یه چیز دیگه است، طرز تهیه ساری یاغ رو از سایت یاد بگیرید و حتما تهیه کنید.






نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
طبقه بندی موضوعی

ادویه پلوی مرغ

يكشنبه, ۱۰ آذر ۱۳۹۲، ۰۹:۴۹ ب.ظ

ادویه پلویی رو که تو پست قبلی یاد گرفتید سریع آماده کنید تا این پلوی خوشمزه رو از دست ندید. ادویه پلویی عطر و طعم بی نظیری به مرغ و پلو مون میده که از خوردنش سیر نمیشید.





مواد لازم:(برای دو نفر)

برنج ایرانی 2 پیمانه پلوپز

ران مرغ یک عدد

پیاز 2 عدد

زرشک یک قاشق غذاخوری

ادویه پلویی یک قاشق مربا خوری سرپر

نان لواش برای ته دیگ

کره یا ساری یاغ 2 قاشق غذاخوری

روغن مایع 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری




طرز تهیه:

مرغ رو به همراه یک دونه از پیازها و نمک و یک تکه دارچین بپزید. بگذارید آب مرغ کاملا کشیده بشه و بیشتر از چند قاشق آب نداشته باشه.

پیاز دوم رو خلالی نازک خرد کنید و در دو قاشق روغن مایع سرخ کنید.




زرشک رو ده دقیقه داخل آب گرم (آب گرم نه آب جوش) خیس کنید، داخل آبکش بریزید تا آبش خارج بشه. بعد از اینکه پیاز رو از روغن خارج کردید زرشک رو داخل روغن بریزید همین که زرشکها تو روغن خواستن غل بخورن خاموشش کنید. نباید زیاد روی حرارت بمونه چون زود می سوزه. روغنش رو جدا کنید و کنار بگذارید که میخوایم روی برنج بدیم.




یک قاشق کره یا ساری یاغ رو داخل تابه بریزید و یک قاشق زعفران داخلش بریزید، مرغ رو داخل روغن و زعفران چند دقیقه سرخ کنید، نمی خوایم خشک بشه، فقط در حدی که روی مرغ طلایی بشه کافیه.




برنج رو از قبل خیس کردید. و بعد آبکش کنید.

ته قابلمه ته دیگ بندازید. برنج رو لایه به لایه بریزید و روش از کمی ادویه پلویی بپاشید.




کمی زعفران روی برنج بدید. روغن باقی مونده از سرخ کردن پیاز و زرشک رو روی برنج بدید. در قابلمه رو بگذارید چند دقیقه تا برنج بخار کنه، بعد روی درش دم کنی بگذارید، و اجازه بدید برنج دم بکشه، البته اگه مقدار برنجتون کم بود نیازی به دم کنی نیست، من اکثر بدون دم کنی برنج رو دم میکنم، البته اگه برنجتون رو نرم آبکش کرده باشید بهتره از دم کنی استفاده کنید، چون بخار برنج باعث میشه پلوی شما شفته بشه.




بعد از دم کشیدن برنج، پلو رو داخل دیس بکشید و روش رو با پیاز داغ و زرشک تزیین کنید.




اگه از زرشک تازه استفاده کنید که خیلی عالی میشه، میتونید تو فصل زرشک تازه تهیه کنید و تمیز کنید و داخل فریزر نگه دارید و برای پلوهاتون استفاده کنید، زرشکهای این پست رو با زرشک پلو مقایسه کنید. البته این زرشکها هم خیلی عالی و پفکی بودن ولی زرشک تازه یه چیز دیگه است.




مرغ رو میتونید در ظرف جدا سرو کنید یا اینکه کنار پلو بگذارید.

ته دیگش خیلی محشره




البته یه روش دیگه ای هم من این پلو رو درست میکنم، که ظاهرش به این شیکی نیست ولی طعمش خوشمزه تره،

برای اون مرغ رو بعد از پختن ریش ریش میکنم و بعد از اینکه پیاز داغ درست کردم، مرغ ریش شده رو داخلش میریزم و کمی تفت میدم و بعد زرشک رو هم میریزم و لایه به لایه روی برنج میدم و روی هر لایه هم ادویه می پاشم و میگذارم دم بکشه. این رو هم امتحان کنید که خیلی خوشمزه است. 

بعضی ها به این مدل پلو مخلوط پلوی مرغ میگن

پلو با ساری یاغ یه چیز دیگه است، طرز تهیه ساری یاغ رو از سایت یاد بگیرید و حتما تهیه کنید.




نظرات  (۲۲)

با سلام و احترام، تعداد بالای بازدید کنندگان از سایت خوب شما، خود نشانگر کیفیت مطالب است ولی من نیز به نوبه ی خود از این سایت مفید و تاحدودی متفاوت از بقیه سایتهای اشپزی بخاطر شیوه و ترتیب نگارش تشکر می کنم. پیشنهاد می کنم در صفحه اصلی قسمتی برای جستجو بگذارید تا با وارد کردن کلمه موردنظر سریعتر بتوان موضوع دلخواه را پیدا کرد. ممنون

پاسخ:
سلام.ممنون از لطفتون
جستجو رو سعی میکنم بگذارم ولی فعلا نتونستم
۱۱ آذر ۹۲ ، ۱۲:۰۴ سولماز تبریزلی
غذاهاتون محشره دستتون درد نکنه
پاسخ:
مرسی از لطفتون سولماز جان

سلام اسرا خانم.

از اینکه هنرتون رو در اختیار ما قرار میدید ممنونم.

انشاءالله همیشه موفق باشید .

پاسخ:
سلام 
ممنونم دوست عزیز
»ن عاششششششششششششششششششششق این پلو ام دهنم اب افتااااااد
پاسخ:
منم همینطور 
سلام. ترشیهایی که آموزش دادین و کلا همه ترشیها، شما از سرکه انگور استفاده میکنید؟ یا سفید؟ ممنون
پاسخ:
سلام از سرکه انگور خانگی که مامانم میگذاره، سرکه سفید برای ترشی هایی خوبه که میخوایم رنگ سبزیجاتی مثل گل کلم سفید بمونه
خواهش
وبلاگتون اگه نگم معرکست کم لطفی کردم...تکه
یدنیا ممنون
پاسخ:
مرسی از لطفتون عزیزم
عجب چیزی شده.....
یه قاشق مربا خوری ادویه کافیه؟کم اومد جرا به نظرم؟البته هر چی شما بگی استاد
پاسخ:
میتونید بیشتر هم بریزید ،مقدار ادویه بستگی به ذائقه شما داره
به به عاشقشششم
پاسخ:
نوش جان
سلام اسرا جان؛ وب خوبیه ولی حیف به درد من نمیخوره میزارم مادرم بیاد ببینیه میگم تبلیغات میگیری آیا ؟؟ یا تبادل لینک و بنر ؟؟؟
پاسخ:
سلام، ممنون از لطفتون، نه متاسفم
سلام وبلاگتونو خیلی دوست دارم.خیلی کدبانویید...
اسراجون شما معمولا برای مهمونات چه غذاهایی درست میکنی؟؟؟؟چه غذای رو با چه غذایی ست میکنی؟؟؟؟خسته شدم از مرغ و قرمه سبزی و قیمه!!!!!
پاسخ:
سلام عزیزم
ممنون از لطفتون، سرو غذاها بستگی به مناسبت مهمانی و ویژگی مهمانهامون داره، یعنی غذایی که برای جوانها یا نوجوانها در مهمونی تولد سرو میشه با مهمونی خانوادگی که بزرگهای فامیل هم هستند فرق میکنه، اگه مناسبت و مهمونهاتون رو بدونم بهتر میتونم راهنمایی کنم
۱۸ آذر ۹۲ ، ۲۱:۱۲ مامان الی
اسرای عزیز دستتون درد نکنه 
بذارین دوستان ببینن غذاهای ترکها چقدر خوشمزه هست
پاسخ:
مرسی عزیزم
همینطوره

سلام .کجایی تودختر؟نکنه خدایی ناکرده مریض شدی؟نگرانت شدم اخه خیلی وقته مطلب جدیدنذاشتی؟هرکجاهستی بهترینهاروبرات ارزومیکنم.

پاسخ:
سلام عزیزم، نه خدا رو شکر در صحت و سلامت کامل بسر میبرم.
مرسی که بیادم هستی
ممنون دوست گلم. پست های خوبی گذاشتی عزیزم.

ادویه ها عالی بود
سلام
بازم ممنون از غذاها و تصاویر زیباتون

من لینک کردم شمارو تو وبلاگم...اگه خوشتون اومد شما هم منو لینک بفرمایید! :) ساغولون
پاسخ:
سلام
ممنون از لطفتون
با کمال میل لینک شدید
کجا موندی اسرا جون؟
پاسخ:
اومدم گلم
سلام. برای وارد شدن کاربری و رمز دادم میگه باید ایمیلتونو اول تائید کنید. کادری ندیدم بابت تائید ایمیل! راهنمایی میفرمایی دوست عزیز؟
دنیا هستم. از طریق وبلاگتون به اینجا هدایت شدم با سلیقه خانوم :)
پاسخ:
سلام عزیزم، فعلا نیازی به ثبت نام نیست، میتونید بدون ثبت نام هم از امکانات سایت استفاده کنید.
اسراجون سلام.برای مهمونی های خانوادگی که به قول شما بزرگ فامیل هم هست"غذای مجلسی میخوام.چه نوع غذاهایی رو شماکنار هم میذارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسخ:
سلام، مثلا سوپ ورمیشل یا سوپ خامه ای، کوکوی پگاه و کشک بادمجان به عنوان پیش غذا، چلو مرغ یا باقالی پلو برای غذای اصلی و برای دسر هم میتونی ژله خرده شیشه یا دسر مطبق البته به همراه خاگینه بادام، اگه من بودم اینا رو درست میکردم.

سلام اسرا خانم.

یه سوال دارم.قورمه سبزی های بیرون خیلی خوش عطر و خوش طعمه.ولی توی خونه اینطوری نمیشه.میشه راهنمایی کنید که چکار کنم مثل بیرون بشه؟چی کم داره؟هر چیز چه مقدار باید باشه؟

از راهنماییتون خیلی ممنونم

پاسخ:

سلام عزیز

سعی میکنم قورمه سبزی رو آموزش بدم، ولی نظر من عکس نظر شماست

سلام اسراء جون،من تازه چندروزه باسایتت آشنا شدم
دیشب با مامی مونده بودیم چی درست کنیم از سایت شما کوکوی سیب زمینی پگاه و درست کردیم،البته مامی چون دستش آرتروز داره منم امتحان داشتم فرصت نگینی خورد کردن سیب زمینس نشد!سیب زمینی رو آب پز و بعدشم رنده کردم بقیه موادشم رنده کردم و پختم خوب شده بود عزیزم،مامانم کلی دعات کرد که ما رو از گیجی برا غذا در میاری و غذاهاتم سخت نیست موادش!مرسی خانومی
پاسخ:

سلام عزیزم

انشاا... دست مامان گلت هم خوب بشه، مامان منم این مشکل رو داره بعد از شکستن مچ دستش هم بدتر شده، من دیگه الان بیشتر از رنده برای سوپ و کوکو استفاده میکنم. برای این کوکو میتونی از رنده نایسر دایسر یا برونر استفاده کنی.

موفق باشی 

۲۹ دی ۹۲ ، ۲۲:۵۱ حوریه از تبریز
ممنون عزیزم دستت دردنکنبا این غذا های عالی
پاسخ:
مرسی عزیزم
۲۴ بهمن ۹۲ ، ۱۱:۵۸ طَـــبیـــ@
سلام
نزدیک ناهاره ... منم گشنه ...
اینجام که نمایشگاه شکم !
مدیونید اگه فکر کنید من شکموام :)
پاسخ:
سلام 
اختیار دارید من همچین فکری نمیکنم :)
salamاسرا جان خدا قوت.

اگه طرز تهیه برنج آبکش و برنج دمی رو تو سابتت بزاری تا عمر دارم دعا گوت میشم.بی نهایت لازم دارم

ممنون از زحماتت
پاسخ:

سلام مرسی عزیزم

بچشم عزیزم

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی