دنیای اسراء

يكشنبه, ۱۳ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۵ ب.ظ

لقمه های پنیر و سبزی


این نونهای خوشگل و خوشمزه برای افطار و صبحانه گزینه مناسبی هست، برای خمیر این نونها من از خمیر نان گل که در سایت هست استفاده کردم، از خمیر پیراشکی هم میشه استفاده کرد. (با کلیک روی نان گل و یا خمیر پیراشکی وارد صفحه مربوط بشید)


من با یک خمیر چندین مدل از این نونها درست کردم.



مواد لازم:

خمیر یک واحد

پنیر سفید صبحانه یا پنیر تبریز دویست گرم

گردوی خرد شده یک فنجان

جعفری ریز خرد شده یک فنجان

یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال نان

کنجد و سیاهدانه


طرز تهیه:

برای تهیه این نونها فقط نحوه پیچیدن نونهاست که مهمه من چند مدل رو در یک پست آموزش میدم.

پنیر رو با چنگال له کنید.

گردوی خرد شده و جعفری و پنیر رو با هم مخلوط کنید.


از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید، به شکل بیضی باز کنید.

با کاتر پیتزا یا چاقو برشهای مورب روی خمیر بدید. برشها باید یک سانت مانده به انتهای خمیر تموم بشه و کناره های خمیر از هم باز نشه.

از مخلوط مواد میانی به صورت یک نوار روی خمیر بریزید.


یک طرف خمیر رو روی مواد برگردونید.

به صورت لوله بپیچید. عکسها فکر میکنم کاملا واضح هست.

از یک طرف خمیر رو بپیچید.

تا به صورت حلزونی در بیاد.


انتهای خمیر رو زیر قرار بدید تا موقع پخت نون شکلش رو از دست نده




برای مدل دوم باز از خمیر کمی کوچکتر از نارنگی بردارید

به صورت گرد پهن کنید.


مقداری از خمیر رو به شکل نوار باریک باز کنید.

به اندازه فندق یا کمی بزرگتر برش بزنید.

توی کف دست با فشار هر دو دست به صورت گرد در بیارید.

اطراف نونها بچینید. البته قبلا کمی کناره های خمیر رو با دست مرطوب کنید تا گلوله های خمیری به چسبه.

 


برای نوع سوم ی قاشق از مواد رو وسط خمیر بگذارید. بعد سه گوشه خمیر رو با مرطوب کنید. با فشار انگشت شصت و سبابه گوشه های رو فشرده کنید تا به صورت مثلثی در بیاد.

روی خمیر ها رو با دستمال مرطوب یا نایلون فریزر بپوشونید و بیست دقیقه تا نیم ساعت دوباره استراحت بدید تا خمیر دوباره حجم بگیره.


 روی خمیر ها رو با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر و زعفران رو مال کنید.

بعد کنجد و سیاه دانه بپاشید.

داخل فر که از بیست دقیقه قبل گرم کردید سی تا سی و پنج دقیقه بپزید.

حتما طبقه پایین فر سینی فر باید باشه و نونها رو در یک سینی دیگه آماده کنید، چون در غیر این صورت حرارت زیاد فر باعث سوختن زیر نونها خواهد شد.

 

در حین پخت نان حتما داخل فر از یک کاسه آب جوش در طبقه اول فر استفاده کنید.



برای رومال نان میتونید از زرده تخم مرغ به تنهایی استفاده کنید ولی اضافه کردن کمی شیر و زعفران هم باعث رنگ گرفتن بیشتر روی نونها و هم رقیق شدن تخم مرغ میشه که راحت تر میتونید روی نونها رو با قلمو با این مواد رومال کنید.





نوشته شده توسط اسراء افسری
ساخت وبلاگ در بلاگ بیان، رسانه متخصصان و اهل قلم

پیوندها
آخرین مطالب
طبقه بندی موضوعی

لقمه های پنیر و سبزی

يكشنبه, ۱۳ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۵۵ ب.ظ


این نونهای خوشگل و خوشمزه برای افطار و صبحانه گزینه مناسبی هست، برای خمیر این نونها من از خمیر نان گل که در سایت هست استفاده کردم، از خمیر پیراشکی هم میشه استفاده کرد. (با کلیک روی نان گل و یا خمیر پیراشکی وارد صفحه مربوط بشید)


من با یک خمیر چندین مدل از این نونها درست کردم.



مواد لازم:

خمیر یک واحد

پنیر سفید صبحانه یا پنیر تبریز دویست گرم

گردوی خرد شده یک فنجان

جعفری ریز خرد شده یک فنجان

یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال نان

کنجد و سیاهدانه


طرز تهیه:

برای تهیه این نونها فقط نحوه پیچیدن نونهاست که مهمه من چند مدل رو در یک پست آموزش میدم.

پنیر رو با چنگال له کنید.

گردوی خرد شده و جعفری و پنیر رو با هم مخلوط کنید.


از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید، به شکل بیضی باز کنید.

با کاتر پیتزا یا چاقو برشهای مورب روی خمیر بدید. برشها باید یک سانت مانده به انتهای خمیر تموم بشه و کناره های خمیر از هم باز نشه.

از مخلوط مواد میانی به صورت یک نوار روی خمیر بریزید.


یک طرف خمیر رو روی مواد برگردونید.

به صورت لوله بپیچید. عکسها فکر میکنم کاملا واضح هست.

از یک طرف خمیر رو بپیچید.

تا به صورت حلزونی در بیاد.


انتهای خمیر رو زیر قرار بدید تا موقع پخت نون شکلش رو از دست نده




برای مدل دوم باز از خمیر کمی کوچکتر از نارنگی بردارید

به صورت گرد پهن کنید.


مقداری از خمیر رو به شکل نوار باریک باز کنید.

به اندازه فندق یا کمی بزرگتر برش بزنید.

توی کف دست با فشار هر دو دست به صورت گرد در بیارید.

اطراف نونها بچینید. البته قبلا کمی کناره های خمیر رو با دست مرطوب کنید تا گلوله های خمیری به چسبه.

 


برای نوع سوم ی قاشق از مواد رو وسط خمیر بگذارید. بعد سه گوشه خمیر رو با مرطوب کنید. با فشار انگشت شصت و سبابه گوشه های رو فشرده کنید تا به صورت مثلثی در بیاد.

روی خمیر ها رو با دستمال مرطوب یا نایلون فریزر بپوشونید و بیست دقیقه تا نیم ساعت دوباره استراحت بدید تا خمیر دوباره حجم بگیره.


 روی خمیر ها رو با مخلوط زرده تخم مرغ و شیر و زعفران رو مال کنید.

بعد کنجد و سیاه دانه بپاشید.

داخل فر که از بیست دقیقه قبل گرم کردید سی تا سی و پنج دقیقه بپزید.

حتما طبقه پایین فر سینی فر باید باشه و نونها رو در یک سینی دیگه آماده کنید، چون در غیر این صورت حرارت زیاد فر باعث سوختن زیر نونها خواهد شد.

 

در حین پخت نان حتما داخل فر از یک کاسه آب جوش در طبقه اول فر استفاده کنید.



برای رومال نان میتونید از زرده تخم مرغ به تنهایی استفاده کنید ولی اضافه کردن کمی شیر و زعفران هم باعث رنگ گرفتن بیشتر روی نونها و هم رقیق شدن تخم مرغ میشه که راحت تر میتونید روی نونها رو با قلمو با این مواد رومال کنید.



موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۵/۰۴/۱۳
اسراء افسری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی