در پست کیک آجیلی قول دادم گل رزی رو که برای تزیین کیک درست کرده بودم آموزش بدم، ولی کلا یادم رفته بود که دیروز سرگل جان یادآوری کرد.(کی میگه من آلزایمر گرفتم). این گل کاربردای زیادی در آشپزی داره، با ورقه های سیب یا شلیل گل رز درست کنید و در تهیه تارت استفاده کنید یا در تزیین دسرها و کیک ها استفاده کنید. با قیسی این مدل گل درست کنید و با اون مربا درست کنید ، خیلی خوشگل میشه، حتما میدونید که من عاشق مربام، البته درست کردنش نه خوردنش.
همین گل رو قبلا با گوجه فرنگی آموزش داده بودم که میتونید اینجا ببینید، شیوه درست کردنش همونه فقط آماده سازی قیسی فرق داره که تو این پست توضیح میدم.
گل رز با سیب رو قول میدم یاد بدم خیلی خوشگل میشه برای ژله یا تارت میوه (من آلزایمر ندارما ولی شما یادآوری کنید.)