خیلی وقت بود میخواستم یک کیک خامه ای توی وبلاگ بگذارم ولی قسمت نمیشد و خوشحالم که در همچین روزی این کیک رو تونستم درست کنم و این کیک رو به همه مادران عزیز و مادر نازنین خودم تقدیم میکنم.
و امیدوارم مادرانی هم که به رحمت خدا رفته اند،مخصوصا مامان بزرگ خودم و مامان شهناز عزیزم امشب مهمان سفره خانم فاطمه زهرا سلام الله باشند.
البته یه مناسبت دیگه هم باید اضافه کنم و اون هم نائب قهرمانی تیم تراکتورسازیه، که کلی خوشحالمون کرد. منتظریم تا سال آینده بچه های تراکتور جام قهرمانی رو به شهرمون بیارن.
دستور سرآشپز طیبه رو براتون کپی میکنم البته با عکسهایی که خودم گرفتم.
درست کردنش خیلی راحته فقط چند تا نکته داره که اگه اونها رو رعایت کنید، مطمئن باشید کیکتون مثل کیک قنادی میشه، البته قنادی های درست و حسابی.
چون این کیک پایه است براش یک پست اختصاصی گذاشتم تا دسترسی بهش آسون باشه، توی پست بعدی خامه کشی و دکورش رو آموزش میدم.
بالاخره تونستم پست جدید بگذارم، راستش رو بخواهید یک مقدار دچار تنبلی بعد از مسافرت شده بودم، و کمی هم کارهای عقب افتاده داشتم که در این یک هفته بعد از برگشتن از مشهد نتونستم پست جدید داشته باشم.
خیلی ممنونم از اینهمه لطف و محبت شما دوستهای نازنینم، خیلی باعث دلگرمیه منه، جای همتون خالی زیارت خیلی خوب بود، کلی روحیه پیدا کردم و سبک شدم، انشاله هر چه زودتر قسمت شما هم بشه.
اما در مورد این کیک درسته اون مدلی که میخواستم تزیین کنم نشد، ساعت یک نصف شب دیگه بهتر از این نمیشد. ولی در مورد طعمش بهتون اطمینان میدم که اگه شکلات دوست داشته باشید عاشق این کیک میشید، مخصوصا با رویه گاناش شکلاتی واقعا بی نظیر میشه، البته بدون گاناش هم خیلی خوشمزه است.