خوب بریم سر اصل مطلب و دستور جدید، سوفله گلاسه یه نوع بستنی که خیلی راحت درست میشه و دردسرهای درآوردن از فریزر وهم زدن مدام بستنی رو نداره. در کل گزینه خوب و راحتیه واسه وقتهایی که مهمون دارید و میخواید با بستنی پذیرایی کنید. البته گفته باشم یه کم حالت یخی و تگری داره. من که دوست دارم، شما هم درست کنید امیدوارم دوست داشته باشین.
این دسر رو میتونید با پوره انواع میوه مثل موز، هلو، کیوی، طالبی، شاتوت و...درست کنید، مال من ورژن توت فرنگیشه. اینبار اگه خدا بخواد میخوام سه رنگش رو درست کنم، حتما اگه محقق شد تو وبلاگ هم میگذارم.
شیله ها به غذاهایی گفته میشن که ماده اصلی اون رو برنج تشکیل میده و این خوراک تقریبا شبیه به سوپ یا آشه، و برحسب موادی که توش استفاده میشه نامگذاری میشه، مثل سوزی (تره) شیله سی که توش تره ریخته میشه و مرجیمه (عدس) شیله سه که با عدس پخته میشه، که من این مدلی که امروز یاد میدم رو از همه بیشتر دوست دارم.
خوب که بدونید در زبان ترکی به شله زرد، ساری (زرد) شیله گفته میشه. که خوب ماده اصلی اون رو هم برنج تشکیل میده.