قبلا در سایت یک نوع کیک هویج آموزش داده بودم که ترکیبی از سیب و هویج بود، این کیک بخاطر وجود سیب خوش عطر و خوش طعم هست ولی به نسبت کیکهای دیگه بافت نسبتا منسجمی داره و این کیکی که امروز میخواهم آموزش بدم ترکیبی خوشمزه ای از هویج و گردو هست و البته با بافتی اسفنجی. کیکهای هویج معمولا با رویه پنیری سرو میشوند، رویه پنیری رو در کیک هویج قبل آموزش دادم، ولی اینو باید بگم که این کیک بدون رویه پنیری هم بسیار خوشمزه ست، پس نیازی نیست با اضافه کردن رویه پنیری کالری اون رو بالاتر ببریم.